Konzervanty

Naším cílem při konzervaci objemných krmiv je vyrobit stabilní krmivo s vysokou koncentrací živin. Nejlepším řešením je jednoznačně proces mléčného kvašení, který vytvoří vhodné prostředí, omezuje vliv destrukčních faktorů jako jsou plísně a kvasinky a je energeticky nejméně náročný.

Chemické
 

Chemické konzervanty mají významný antimikrobiální účinek. Svým působením rychle okyselí konzervovanou hmotu, uchovají větší množství energie, redukují máselné kvašení, inhibují tvorbu alkoholu a zamezují rozkladu bílkovin. Je výhodné je použít i k ošetření vrchní vrstvy konzervované hmoty pod plachtu.

Nabídka

Biologické
 

Biologické konzervanty LALSIL zlepšují aerobní stabilitu siláží a zaručují rychlý a spolehlivý fermentační proces. Inhibicí rozvoje kvasinek a plísní omezují sekundární kvašení hotových siláží a senáží.

Nabídka